Un spectacol cu Rachel Weisz şi Daniel Craig a doborât recordul de încasări săptămânale pe Broadway

Un spectacol de teatru care îi are în distribuţie pe actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, care alcătuiesc un cuplu şi în viaţa reală, a doborât recordul de încasări săptămânale - obţinute din avanpremiere - de pe Broadway, New York, înainte de premiera oficială.

323 afișări
Imaginea articolului Un spectacol cu Rachel Weisz şi Daniel Craig a doborât recordul de încasări săptămânale pe Broadway

Un spectacol cu Rachel Weisz şi Daniel Craig a doborât recordul de încasări săptămânale pe Broadway (Imagine: Hepta)

Cele şapte avanpremiere ale spectacolului "Betrayal", după piesa omonimă de Harold Pinter, au generat încasări de 1,1 milioane de dolari, stabilind astfel un nou record de încasări săptămânale pentru Teatrul Barrymore, informează contactmusic.com. Precedentul record a fost stabilit de spectacolul "Death of a Salesman", în iunie 2012.

Regizorul Mike Nichols şi producătorul Scott Rudin, care pregătesc "Betrayal", s-au aflat şi în spatele acelei piese de teatru. Spectacolul după piesa "Betrayal" va avea premiera oficială pe 27 octombrie şi va avea reprezentanţii până pe 5 ianuarie 2014.

Rachel Weisz şi Daniel Craig s-au căsătorit în iunie 2011, la New York, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane. Cei doi actori britanici s-au îndrăgostit unul de celălalt în 2010, în timpul filmărilor pentru thrillerul "Dream House".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici