Unul dintre cei mai celebri artişti americani îşi schimbă numele în acte

Rapper-ul american Sean Combs a reuşit să îşi schimbe oficial numele în Sean Love Combs, arată Smart Street, păstrând în playlist un loc special pentru piesele cântăreţului.

1474 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai celebri artişti americani îşi schimbă numele în acte

sursa FOTO: Facebook

Rapper-ul american Sean Combs, cunoscut şi sub numele de P Diddy, a făcut o cerere pentru a-şi schimba numele în Sean Love Combs, în luna octombrie. Vestea aprobării cererii muzicianului a venit într-o perioadă în care muzicianul o plânge pe fosta sa iubită, Kim Porter.

Cântăreţul a postat miercuri pe Instagram un mesaj în memoria regretatului model, mamă a trei dintre copiii săi. ”Dacă ai femeia potrivită, te rog, spune-i, spune-i cât poţi de repede. Asigură-te că ştie. Asigură-te că simte. Cinsteşte-o. Iubeşte-o. Pentru că persoanele speciale sunt rare şi puţine. Şi nu toată lume are o a doua şansă. Dă-le azi de ştire celor pe care îi iubeşti. Acum!!!”, scrie Diddy pe pagina lui de Instagram.

Kimberly Porter a murit de pneumonie la domiciliul ei din Los Angeles în noiembrie 2018. Cei doi au format un cuplu începând din 1994 până în 2007, dar cântăreţul i-a rămas aproape până la moarte. Cântăreţul l-a adoptat pe fiul lui Kim dintr-o relaţie anterioară, Quincy şi i-a avut cu ea pe Christian (născut în 1998), şi pe gemenele D'Lila Star şi Jessie James (născute în 2006).

Sean Combs s-a născut în 1969 şi a folosit ca nume de scenă Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, Brother Love şi Diddy. S-a născut la New York. Şi-a înfiinţat propria casă de discuri, Bad Boy Entertanment, în 1993. A câştigat trei premii Grammy şi două distincţii MTV Video. Averea sa a fost estimată de Forbes la 825 de milioane de dolari.

Piesele lui P Diddy se aud la Smart Street. Playlistul Smart Street poate fi ascultat aici https://www.smartradio.ro/radio/street/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici