Următoarea ediţie a premiilor Grammy va avea loc pe 13 februarie 2011

Cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy, considerate cele mai prestigioase recompense din industria muzicală, va avea loc pe 13 februarie 2011, au anunţat reprezentanţii Recording Academy, organizatoarea acestei gale, informează accesshollywood.com.

29 afișări
Imaginea articolului Următoarea ediţie a premiilor Grammy va avea loc pe 13 februarie 2011

Următoarea ediţie a premiilor Grammy va avea loc pe 13 februarie 2011

Prin această decizie, gala premiilor Grammy revine astfel la tradiţie, deoarece aceste distincţii au fost aproape întotdeauna decernate în luna februarie. Anul acesta, gala premiilor Grammy a avut loc pe 31 ianuarie, pentru a se evita o suprapunere cu transmisiunile sportive de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver.

Din acest motiv, termenul limită pentru înscrierea pieselor eligibile pentru Grammy a fost devansat în 2009 până pe 31 august. În acest an, termenul limită pentru înscrierea pieselor eligibile a revenit la data tradiţională - 30 septembrie.

Gala Grammy 2011 va avea loc la Staples Center din Los Angeles şi va fi transmisă în direct de postul CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici