Următoarea gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie 2014

Următoarea gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie 2014, a anunţat, luni, Academia de film americană, instituţia care organizează această ceremonie.

110 afișări
Imaginea articolului Următoarea gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie 2014

Următoarea gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, Academia de film americană a anunţat data la care va avea loc gala premiilor Oscar din 2015 - această ceremonie va fi pe 22 februarie 2015.

"Cea de-a 86-a ediţie şi cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar vor avea loc duminică, 2 martie 2014, respectiv duminică, în anul următor, pe 22 februarie 2015", a anunţat academia într-un comunicat.

Nominalizările pentru Oscarurile din 2014 vor fi anunţate anul viitor pe 16 ianuarie, iar cei 6.000 de membri ai Academiei de film americane vor putea să voteze actorii şi filmele preferate până pe 25 februarie 2014.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată în general la sfârşitul lunii februarie, a fost mutată în luna martie în 2014 pentru a nu coincide cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, care au loc în acea perioadă, afirmă revista Variety.

Ceremonia Oscarurilor va avea loc tot la Hollywood, în fostul Kodak Theatre, redenumit în mai anul trecut Dolby Theatre.

Marele învingător de la cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a fost lungmetrajul "Argo", desemnat câştigător la trei categorii de premii: "cel mai bun film", "cel mai bun scenariu adaptat" şi "cel mai bun montaj".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici