Val de acuzaţii la Disneyland. Mai mulţi angajaţi au depus plângeri, după ce au fost agresaţi sexual de turişti

Angajaţii de la Disneyland Orlando, care interpretează popularele personaje Minnie Mouse, Mickey Mouse şi Donald Duck, acuză că au fost hărţuiţi sexual de către turişti, relatează 660citynews.

3538 afișări
Imaginea articolului Val de acuzaţii la Disneyland. Mai mulţi angajaţi au depus plângeri, după ce au fost agresaţi sexual de turişti

Sursa FOTO: Hepta.ro

Angajaţii de la Disneyland Orlando, din SUA, au depus plângere la Poliţie pentru că au atinşi într-o manieră inadecvată de către turişti, relatează 660citynews.

Femeia care îl interpretează pe Mickey Mouse s-a prezentat la medic cu leziuni la gât, provocate de o bunicuţă care a mângaiat-o prea tare pe cap. 

Familia turistei a declarat că nu există o regulă clară cu privire la dreptul turiştilor de a atinge personajele de la Disneyland din moment ce angajaţii salută şi îmbrăţişează vizitatorii.

Totodată, angajaţii care îi interpretează pe Minnie Mouse şi pe Donald Duck s-au plâns autorităţilor după ce au fost hărţuiţi sexual de către turişti. 

În noiembrie, un bărbat de 51 de ani a fost acuzat de către o angajată de la Disneyland care interpreta o prinţesă, că a apucat-o de sâni.  Începutul lunii decembrie a fost marcat de un val de acuzaţii aduse de angajaţii Disneyland pentru hărţuire din partea turiştilor. 

Autorităţile au primit de asemenea plângeri din partea a doi angajaţi care au acuzat o femeie de 60 de ani de hărţuire. 

„Toată lumea ar trebui să se simtă în siguranţă la locul de muncă şi să încurajăm angajaţii de la Disneyland să declare orice situaţie inadecvată prin care au trecut în timpul serviciului. Punem la dispoziţie resurse destinate protecţiei angajaţilor noştri, înclusiv poliţişti care pot interveni oricând este nevoie", a declarat un purtător de cuvânt al Disney. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici