Valeriu Zgonea s-a căsătorit - IMAGINI de la nuntă

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea s-a căsătorit sâmbătă, la Palatul Snagov, cu o fostă angajată de la cabinetul său parlamentar, Laura Bumbu.

13564 afișări
Imaginea articolului Valeriu Zgonea s-a căsătorit - IMAGINI de la nuntă

Valeriu Zgonea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

La nuntă au participat, printre alţii, şi Gabriela Firea cu Florin Pandele, Robert Negoiţă şi soţia sa, Gabriela Szabo, dar şi Rovana Plumb. De la eveniment a lipsit premierul Victor Ponta, aflat încă în Turcia la recuperare.

Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe imagini de la nuntă, însoţite de următorul mesaj: "Casă de piatră, Laura şi Valeriu! Să vă iubiţi, respectaţi şi intelegeţi toată viaţa, ca azi! Să vă fie căminul binecuvântat şi să însemne oaza voastră de linişte şi fericire!"

Valeriu Zgonea şi Laura Bumbu s-au căsătorit civil anul trecut.

Este a doua căsnicie pentru preşedintele Camerei Deputaţilor.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici