Vânătoare de fantome între vedete: Meat Loaf l-a invitat pe Robbie Williams la activitatea paranormală

Rockerul Meat Loaf, care este pasionat de supranatural şi fenomene paranormale, l-a invitat pe cântăreţul britanic Robbie Williams la o vânătoare de fantome, în timpul căreia va încerca să intre în contact cu spiritul lui Charlie Chaplin.

199 afișări
Imaginea articolului Vânătoare de fantome între vedete: Meat Loaf l-a invitat pe Robbie Williams la activitatea paranormală

Vânătoare de fantome între vedete: Meat Loaf l-a invitat pe Robbie Williams la activitatea paranormală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Robbie ar trebui să meargă la o vânătoare de fantome cu mine", a declarat Meat Loaf pentru The Sun.

"Sunt atât de multe locuri unde am putea să mergem - am putea să ne ducem la studioul de înregistrări A&M din Los Angeles. Se spune că fantoma lui Charlie Chaplin este acolo", a adăugat rockerul american.

"Există oameni care spun că sunt buni conductori de energie, care sunt mai deschişi la astfel de lucruri, iar eu am aflat despre aceste lucruri încă din copilărie. Am văzut-o pe mama mea după ce a murit, iar apoi şi pe bunica mea după decesul ei. I-am spus mamei câteva cuvinte, iar ea mi-a răspuns. Nu sunt nebun, dar ştiu că oamenii îşi vor spune: «E nebun!»", a adăugat Meat Loaf.

Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, este un actor şi un cântăreţ american de rock. El este faimos mai ales datorită trilogiei de albume "Bat out of Hell" şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat, în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star", în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În schimb, el a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutându-se în California, unde pleacă adeseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici