Vândute ca SCLAVE în bordelurile din China, sub protecţia regimului lui Kim Jong Un: Zeci de mii de femei din Coreea de Nord, date pe mâna traficanţilor de carne vie

Zeci de mii de femei din Coreea de Nord, vândute ca sclave în China, unde sunt abuzate în mod sistematic, arată im raport, citat de presa britanică.

5326 afișări
Imaginea articolului Vândute ca SCLAVE în bordelurile din China, sub protecţia regimului lui Kim Jong Un: Zeci de mii de femei din Coreea de Nord, date pe mâna traficanţilor de carne vie

Vândute ca SCLAVE în bordelurile din China de regimul lui Kim Jong Un: Zeci de mii de femei din Coreea de Nord, date pe mâna traficanţilor de carne vie

Documentul controversat, citat de The Independent, arată că „zeci de mii de femei şi fete din Coreea de Nord cad pradă traficanţilor de carne vie, brokerilor ilegali şi organizaţiilor criminale” şi „înainte de a fi trimise pe străzile Chinei, acestea sunt exploatate de bărbaţi, până la extenuare”.

Investigaţia, realizată de Korea Future Initiative, a scos la iveală abuzurile inimaginabile la care sunt supuse femeile din Coreea de Nord, pe pământ chinez. Acestea sunt obligate să se prostitueze şi să se mărite cu anumiţi indivizi.

„Gonite de acasă de un regim patriarhal care supravieţuieşte prin tiranie, sărăcie şi opresiune, femeile şi fetele din Coreea de Nord sunt date pe mâna traficanţilor, brokerilor şi organizaţiilor criminale”, spune raportul. „Înainte de a ajunge pe piaţa de sex din China, femeile sunt exploatate şi bărbaţii le extenuează fizic”.

Potrivit cercetării, regimul lui Kim Jong Un ar genera venituri anuale de 150 milioane dolari „din vânzarea trupurilor femeilor din Coreea de Nord”.

Citeşte continuarea articolului în gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici