Vezi aici ce a cerut Pamela Anderson pentru vizita la Bucureşti

Pamela Anderson, care vine în România pe 17 septembrie pentru a participa la petrecerea Playboy Mansion, a cerut organizatorilor să-i pună la dispoziţie un meniu vegetarian şi un apartament într-un hotel din Capitală.

77 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce a cerut Pamela Anderson pentru vizita la Bucureşti

Vezi aici cerinţele Pamelei Anderson pentru vizita la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.

"Nu a avut pretenţii exagerate. Tot ce a vrut e un SUV care să o ia de la aeroport, un apartament la un hotel din Capitală şi meniu vegetarian", a precizat Oana Roman, organizator al evenimentului.

Pamela Anderson va petrece în România o zi. Starleta va sosi la Bucureşti pe 17 septembrie, de la Londra, şi va pleca a doua zi, imediat după petrecerea Playboy Mansion Revisited, în SUA. Vedeta va petrece trei ore la Palatul Snagov, alături de invitaţii la petrecere.

Pamela Anderson va veni însoţită la petrecere de zece din cele mai apreciate playmates din Europa.

Potrivit organizatorilor, aceasta este pentru prima dată când binecunoscuta petrecere americană va fi organizată şi în Europa, urmând acelaşi concept cu cea din SUA.

Playboy Mansion Revisited este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici