Vezi aici cum a slăbit 30 de kilograme actorul Forest Whitaker

Actorul american Forest Whitaker a operat o schimbare drastică în dieta sa vegetariană, renunţând complet la produsele pe bază de soia, după ce a realizat că greutatea sa corporală devenise o problemă de sănătate destul de serioasă, informează contactmusic.com.

218 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum a slăbit 30 de kilograme actorul Forest Whitaker

Vezi aici cum a slăbit 30 de kilograme actorul Forest Whitaker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american se îngrăşase considerabil pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scoţiei/ The Last King of Scotland". După acest film, Forest Whitaker a decis că a sosit timpul să slăbească şi a renunţat la alimentele grase din dieta sa - pizza, pastele şi îngheţata.

"Am renunţat şi la toate produsele pe bază de soia, iar acest lucru a schimbat totul. Am vrut să am grijă de corpul meu", a declarat actorul american.

În urma acestei decizii, Forest Whitaker a slăbit circa 31,7 kilograme.

Forest Whitaker este vegetarian de peste 25 de ani, iar această alegere a actorului american l-a influenţat pe fiul acestuia, care a devenit adept al veganismului.

Spre deosebire de vegetarieni, din punct de vedere dietetic, veganii exclud şi mierea, produsele lactate şi ouăle, iar din punct de vedere filosofic, veganismul interzice folosirea a orice fel de produs animal, fie că este vorba de haine sau de alte accesorii.

Forest Whitaker a câştigat premiul Oscar pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scoţiei" (2006).

El urmează să apară pe afişele filmelor "Hurricane Season", "Repossession Mambo", "Where the Wild Things Are" şi "My Own Love Song". Totodată, actorul american urmează să joace, să regizeze şi să fie coscenaristul filmului "What a Wonderful World", o peliculă biografică despre legenda muzicii jazz Louis Armstrong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici