Victoria Beckham, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum - FOTO

David Beckham a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie a soţiei sale, Victoria, în care burtica vedetei se vede perfect, fără a fi acoperită de haine.

6862 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum - FOTO

Victoria Beckham, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham a postat pe Facebook o fotografie alb-negru în care Victoria stă întinsă la soare, purtând o fustă lungă şi un top care îi lasă la vedere burta de gravidă, scrie dailymail.co.uk.

"I-am făcut Victoriei poza asta când nu se uita. Arată uimitor, acum că bebeluşul este aproape să se nască", a scris fotbalistul pe reţeaua de socializare.

Această fotografie a fost postată la doar câteva zile după ce Victoria Beckham a declarat că nu vrea să îşi arate burta pe copertele revistelor, aşa cum au făcut alte vedete, printre care Demi Moore, Britney Spears sau Christina Aguilera.

"Nu îmi place să pozez şi să mă laud cu faptul că sunt însărcinată. Sunt foarte mândră că sunt însărcinată şi mă simt binecuvântată, dar nu sunt acel gen de persoană. Deci nu îmi voi da hainele jos. Cred că nimeni nu trebuie să vadă asta în afară de soţul meu", a declarat Victoria Beckham.

Soţii Beckham, care vor deveni părinţii unei fetiţe în această vară, locuiesc la Los Angeles, în Statele Unite, din iulie 2007, după ce renumitul fotbalist englez a semnat pentru clubul de fotbal din acest oraş, LA Galaxy. Cuplul mai are trei băieţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici