VIDEO Cum se pot economisi mai mulţi bani? Trucuri împărtăşite de un cuplu care a reuşit

Un cuplu a împărtăşit pe TikTok trucurile folosite de ei pentru economisirea banilor, care i-a ajutat să pună în puşculiţă 20.000 de lire sterline în doar 10 luni.

4725 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum se pot economisi mai mulţi bani? Trucuri împărtăşite de un cuplu care a reuşit

VIDEO Cum se pot economisi mai mulţi bani? Trucuri împărtăşite de un cuplu care a reuşit

Primul lucru pe care l-au făcut a fost să deschidă un cont de economii pentru că nu este indicat ca persoanele care vor să economisească să aibă acces la toţi banii, oricând. „Sfatul meu ar fi să deschideţi un cont de economii şi să vă păstraţi toate facturile şi economiile separat”.
 
Trecerea la produse marcă proprie atunci când se merge la cumpărături face, de asemenea, o mare diferenţă spune Abby. „Mâncare, produse de curăţenie, orice, puteţi obţine totul ieftin şi nu veţi sesiza diferenţa", a spus ea, potrivit Mirror.

De exemplu, alegând o cutie de cafea marca proprie de la Lidl în loc de Starbucks ar putea ajuta la economisirea unei mici averi, la fel ca pachetul luat de acasă la locul de muncă în loc de comandarea prânzului în fiecare zi. „Veţi economisi mult timp, mulţi bani, sunt cheltuieli inutile pe care le puteţi înlocui cu uşurinţă, pregătind totul cu o seară înainte", a comentat ea.

Ea a recomandat, de asemenea, ca cei care vor să facă economie să se gândească la bani în ceea ce priveşte orele de lucru. Abby a explicat: „Gândiţi-vă la bani în termeni de ore de lucru. De exemplu, dacă o geantă de mână costă 80 de lire sterline, atunci v-a luat, de exemplu, 8 ore pentru a câştiga 80 de lire sterline. Chiar vreţi să cheltuiţi 80 de lire sterline pe o geantă, care v-a luat 8 ore să o câştigaţi?”.
 
Ultimul sfat al lui Abby se referă la dorinţe vs. nevoi. Abby a spus: „Întrebaţi-vă, dacă chiar aveţi nevoie de ceva sau doar vreţi? Există o diferenţă între nevoie şi dorinţă - învăţaţi diferenţa. În calitate de fost cumpărător impulsiv, acum ştiu care este diferenţa dintre nevoi şi dorinţe şi acest lucru mi-a schimbat complet viaţa. Faceţi ore suplimentare ori de câte ori este posibil”.
 
De când a fost postat, videoclipul a devenit viral şi a strâns aproape 90.000 de vizualizări, 4.200 de like-uri şi sute de comentarii.
 
@abbydunsmure For reference we have no car, debts we don’t drink or smoke☺️ part 2?💸✨ #savingmoney #savingmoneytips #savingmoneytip #savingforahouse #buyingahouse ♬ original sound - Abby Dunsmure

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici