VIDEO INCREDIBIL. Clipe de coşmar filmate în interiorul avionului Emirates. Pasagerii ţipă îngroziţi în timp ce încearcă să-şi salveze bagajele

Imagini video uluitoare din interiorul avionului care a aterizat miercuri, pe aeroportul din Dubai, au apărut la scurt timp în presa internaţională, scrie Daily Mail.

9464 afișări
Imaginea articolului VIDEO INCREDIBIL. Clipe de coşmar filmate în interiorul avionului Emirates. Pasagerii ţipă îngroziţi în timp ce încearcă să-şi salveze bagajele

VIDEO INCREDIBIL. Clipe de coşmar filmate în interiorul avionului Emirates. Pasagerii ţipă îngroziţi în timp ce încearcă să-şi salveze bagajele

Un avion al companiei Emirates care venea din India s-a prăbuşit la aterizare pe aeroportul din Dubai, iar un pasager a reuşit să surprindă operaţiunea de salvare, informează Daily Mail .

Pe filmare se pot distinge ţipetele îngrozite ale pasagerilor, în timp ce echipajul încearcă să deschidă ieşirile de urgenţă, pentru a evacua cele aproximativ 300 de persoane în siguranţă.

De asemenea, imaginile arată cum călătorii încearcă să îşi salveze bagajele, în timp ce cabina se umple de fum, iar măştile de oxigen atârnă de tavan.

În timp ce femeia care filma îşi conducea copiii spre ieşirea de urgenţă, o voce striga în spatele ei: ”Sari! Sari! Sari!”. Ea a continuat să filmeze întregul moment, reuşind să surprindă şi motorul în flăcări.

La scurt timp, după ce toţi pasagerii au reuşit să scape din avionul groazei, acesta a explodat.

Un avion care decolase din India a avut un accident, miercuri, pe aeroportul internaţional din Dubai în timp ce făcea manevrele de aterizare. Avionul de tip Boeing 777 efectua o cursă între oraşul indian Trivandrum şi Dubai.

Un pompier a murit în explozia produsă în timp ce încerca să stingă avionul de pasageri care a aterizat forţat, miercuri, pe Aeroportul internaţional din Dubai, anunţă autorităţile din Emiratele Arabe Unite, citate de CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici