VIDEO Jennifer Lopez şi-a vândut VILA din Los Angeles. Pentru ce sumă a fost dispusă să renunţe la reşedinţa LUXOASĂ

Cântăreaţa Jennifer Lopez,în vârstă de 47 de ani,a vândut vila sa luxoasă din Los Angeles,ce are 9 camere şi 12 băi, pentru 9,9 milioane de dolari,proprietatea fiid cumpărată de un chirurg. Vedeta scosese la vânzare pe piaţa imobiliară vila cumpărată împreună cu fostul său soţ, Marc Anthony, în 2015.

413 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jennifer Lopez şi-a vândut VILA din Los Angeles. Pentru ce sumă a fost dispusă să renunţe la reşedinţa LUXOASĂ

Jennifer Lopez şi-a vândut VILA din Los Angeles. Pentru ce sumă a fost dispusă să renunţe la reşedinţa sa LUXOASĂ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Vedeta cumpărase vila în 2010 pe când era încă căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony, pentru suma de 8,2 milioane de dolari, aşa că Lopez a ieşit în câştig, deşi casa fusese listată pe piaţa imobiliară în ianuarie 2015 pentru suma de 12,5 milioane de dolari.

Reşedinţa cântăreţei hitului „Waiting for Tonight” are nu mai puţin de 12 băi, este dotată cu bar, mai multe camere de zi şi o bucătărie spaţioasă, precum şi un dormitor uriaş cu şeminey, terasă privată şi garderobe personale. De asemenea, reşedinţa are şi sală de fitness şi dans, un studio profesionist de înregistrări, dar şi o cameră pentru masaj.

Vila vine la pachet cu trei acri de pământ şi un cinema privat, proprietatea luxoasă fiind plasată în zona exclusivistă a cartierului Hidden Hills.

Potrivit site-ului TMZ, vila a fost achiziţionată de un medic chirurg.

Vedetă şi antreprenoare, Jennifer Lopez, care este producător de film şi de televiziune, dar deţine şi o serie de branduri de haine şi parfumuri, a schimbat vila sa din Hidden Hills pentru o proprietate şi mai mare din Bel Air, cu opt acri în plus faţă de fosta sa reşedinţă, proprietate pe care a dat nu mai puţin de 28 de milioane de dolari, achiziţionată de la actriţa Sela Ward.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici