VIDEO. Momentul emoţionant în care un bebeluş surd de doar 4 luni aude pentru prima oară vocea mamei

Un tată a postat pe internet un filmuleţ în care fiica sa de doar 4 luni, Georgina, aude pentru prima dată vocea mamei sale, datorită aparatului auditiv.

18019 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul emoţionant în care un bebeluş surd de doar 4 luni aude pentru prima oară vocea mamei

VIDEO. Momentul emoţionant în care un bebeluş surd de doar 4 luni aude pentru prima oară vocea mamei

Paul Addison, din Harrogate, Marea Britanie, a împărtăşit reacţia bebeluşului în momentul aude pentru prima oară vocea mamei. Georgina a fost diagnosticată cu grave deficienţe de auz şi va trebui să poarte un aparat auditiv în ambele urechi, relatează BBC.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici