VIDEO - Momentul în care o casă este lovită de fulger, surprins de o cameră de securitate din vecinătate

Camera de securitate de la uşa unei case din Texas a surprins momentul când un fulger a lovit o locuinţă din apropiere şi a provocat un incendiu în pod.

2755 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Momentul în care o casă este lovită de fulger, surprins de o cameră de securitate din vecinătate

VIDEO VIRAL - Momentul în care o casă este lovită de fulger, surprins de o camera de securitate din vecinătate

Pompierii din oraşul Rosenberg au publicat clipul video pe Facebook. Incidentul s-a petrecut zilele trecute în timpul unei furtuni, transmite UPI.

Fulgerul a fost surprins de o sonerie inteligentă Ring, prevăzută cu cameră video.

După ce fulgerul a lovit, proprietarul casei din care a fost filmat incidentul a mers la vecini pentru a le spune că în podul lor a izbucnit un incendiu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar flăcările nu s-au extins din pod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici