VIDEO | Momentul în care un deţinut evadează pe geam, cu tot cu caloriferul de care era legat

O întâmplare neobişnuită a avut loc într-o secţie de poliţie din Sankt Petersburg, Rusia. Un deţinut care a fost lăsat nesupravegheat a reuşit să fugă cu tot cu caloriferul de care era legat.

2524 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care un deţinut evadează pe geam, cu tot cu caloriferul de care era legat

Incidentul a fost filmat de un trecător. Pe imagini se vede cum bărbatul sare de la primul etaj al clădirii şi aterizează pe o maşină, după care fuge, scrie Daily Mail

Totul se petrece sub privire poliţiştilor care se uită neputincioşi la infractor cum fuge. 

Momentan, nu se ştie motivul pentru care acesta fusese reţinut şi nici dacă poliţiştii au reuşit să-l prindă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici