Video. Sharon Stone îi acuză pe cei care nu poartă mască, după ce sora ei s-a infectat cu Covid 19

  • Actriţa Sharon Stone îi atacă pe cei care nu poartă mască, după ce sora ei s-a infectat cu noul coronavirus.
  • Sharon Stone: ”Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta.”
  • Sora actriţei suferă de boala autoimună Lupus.
3051 afișări
Imaginea articolului Video. Sharon Stone îi acuză pe cei care nu poartă mască, după ce sora ei s-a infectat cu Covid 19

Mediafax

Actriţa Sharon Stone (62 ani), devenită celebră datorită rolului din filmul ”Basic Instinct,” îi atacă pe cei care nu poartă mască, după ce sora sa s-a infectat cu noul coronavirus.
 
Într-un mesaj pe Instagram, Sharon Stone a scris că sora sa mai mică, Kelly, care suferă de boala autoimună lupus, a luat COVID-19, deşi nu s-a deplasat decât la farmacie. Vedeta a publicat şi  o fotografie cu o cameră de spital.
 
Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta. Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate,” a scris Sharon Stone. ''Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!,” a adăugat actriţa.
 
 

Vedeta şi-a îndemnat fanii să ”aprindă lumânări” pentru sora ei, care ”luptă pentru o respiraţie.”

Sharon Stone a publicat şi o înregistrare video în care a dezvăluit că atât Kelly cât şi soţul sau, Bruce, ”se luptă pentru vieţile lor.”

 
Vedeta a spus de asemenea că bunica şi naşa ei ''au murit din cauza COVID'' şi i-a îndemnat pe americani să voteze cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă care a ales-o pe Kamala Harris, pentru postul de vicepreşedinte.
 
''Cu femeile la putere vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru ca oamenii să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi. Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu COVID sunt cele care au femei la conducere'', a transmis Sharon Stone.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici