VIDEO Un urangutan de 34 de ani a învăţat să se spele corect pe mâini

Sandra, o femelă de urangutan în vârstă de 34 de ani, a învăţat să se spele corect pe mâini, iar imaginile cu ea au devenit virale.

745 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un urangutan de 34 de ani a învăţat să se spele corect pe mâini

VIDEO Un urangutan de 34 de ani a învăţat să se spele pe mâini

Sandra şi-a însuşit acest obicei spălându-se de mai multe ori pe zi, după ce a remarcat că îngrijitorii ei de la Centrul pentru Primate Mari din Florida fac acest lucru regulat, potrivit bolnews.com.

Sandra nu este un simplu urangutan: în 2015, o instanţă din Argentina a emis o decizie prin care aceasta a fost desemnată „persoană non-umană”.

Ea trăieşte acum într-un sanctuar din Florida, iar, de Valentine's Day, a sărbătorit a 34-a aniversare. Decizia fără precedent luată de instanţa argentiniană i-a oferit Sandrei unele drepturi legale de care se bucură oamenii, inclusiv cel la condiţii de viaţă mai bune.

Experţii în sănătate publică şi autorităţile promovează spălatul pe mâini drept una dintre principalele metode de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urangutan,
spală,
mâini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici