VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt invitaţii speciali care vor cânta în duet cu finaliştii concursului

Andra, Felicia Filip, Pepe şi Direcţia 5 vor cânta în duet cu concurenţii în marea finală de la "Vocea României", care va fi difuzată luni, începând cu ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

1188 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt invitaţii speciali care vor cânta în duet cu finaliştii concursului

VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt invitaţii speciali care vor cânta în duet cu finaliştii concursului

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, "Vocea României", show-ul de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. Marea finală în care se vor lupta Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul super de "Vocea României".

Spectacolul de luni, 26 decembrie, va fi unul total. Un moment special al serii vor fi duetele celor patru cântăreţi. Cristian Sanda va cânta alături de Felicia Filip, Dragoş Chircu a pregătit o piesă alături de Pepe, Iuliana Puşchilă va cânta împreună cu cei de la Direcţia 5, iar Ştefan Stan va cânta în duet cu Andra.

De asemenea, cei patru finalişti au pregătit fiecare câte o piesă şi alături de antrenorii lor şi încă una pe care o vor interpreta singuri. În această etapă, decizia este numai în mâna telespectatorilor, ei fiind cei care, prin voturile lor, decid cine merită titlul de "Vocea României".

Surprizele nu se opresc aici. Pe scena de la "Vocea României" vor urca şi concurenţii eliminaţi, care vor cânta împreună la începutul show-ului. Luni seara, Pro TV promite o seară plină de muzică de cea mai bună calitate, voci excepţionale şi un show de nota 10.

Cel care va obţine marele premiu şi titlul de "Vocea României" va primi un cec de 100.000 de euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici