VOCEA ROMÂNIEI: Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian, consilieri pentru antrenori

Pro TV difuzează, marţi, de la ora 20:15, prima ediţie de "Confruntări" a show-ului "Vocea României", în această nouă etapă antrenorii Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga şi Loredana urmând să îi aibă consilieri pe Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian.

1318 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian, consilieri pentru antrenori

VOCEA ROMÂNIEI: Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian, consilieri pentru antrenori

Potrivit Pro TV, în această nouă etapă, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să renunţe la câte şapte concurenţi din cei 12, urmând să ajungă în show-urile live cu câte cinci voci. Aşadar, cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor. În urma fiecărui duet, unul dintre concurenţi este eliminat. La finalul acestei etape există "Cântecul decisiv". Din cei şase concurenţi cu care rămâne în urma "Confruntărilor", fiecare antrenor va alege două persoane care s-au descurcart mai puţin bine, aceştia vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la "Audiţiile pe nevăzute", iar în funcţie de prestaţia lor unul va rămâne în competiţie, iar celălalt va pleca acasă. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu câte cinci concurenţi în etapele live ale show-ului.

Pentru a stabili duetele şi pentru a lua deciziile cele mai bune, fiecare antrenor va avea alături şi un consilier.

Horia Brenciu a ales să facă echipă cu Monica Anghel. "Monica e un… spectacol! De fapt, am simţit asta de când am cunoscut-o, cu peste 15 ani în urmă… Şi dacă stau bine să mă gândesc, poate cel mai important aspect al tandemului nostru, a fost că atunci când şapte dintre vocile echipei mele au părăsit concursul, prezenţa Monicăi a avut un efect benefic asupra mea. Şi vă mărturisesc sincer că n-a fost deloc uşor să mă despart de cele şapte voci…", a declarat Horia.

Smiley a decis să meargă în această competiţie alături de Alex Velea. "Eu şi Alex avem o chimie aparte, ne înţelegem din priviri de cele mai multe ori. Au fost şi momente în care am avut tot felul de discuţii în ceea ce priveşte stabilirea duetelor, dar în cele din urmă am ajuns la un consens şi ceea ce a ieşit este un adevărat spectacol", a spus Smiley.

Jumătatea trupei Morandi, respectiv Randi, s-a alăturat şi el echipei de consilieri de la "Vocea României", fiindu-i alături lui Marius Moga. "Eu şi Randi ne ştim de ani buni. Pe lângă muzicieni suntem amândoi şi producători. Aşa că experienţa de a lucra cu artişti ne-a ajutat să luăm nişte decizii bune împreună, referitoare la piese, cum să fie interpretate şi jocul scenic. Eu zic că am făcut o echipă foarte bună, iar asta cred că ar putea să confirme şi cei 12 concurenţi", a declarat Marius Moga.

Loredana a decis să o aibă alături pe Dana Dorian, o profesoară de canto cu sute de voci în portofoliu. "Colaborarea noastră a fost mai mult decât benefică şi m-am bucurat să o am alături pentru că ea a lucrat şi lucrează cu foarte mulţi cântăreţi din România, pe unii i-a avut elevi şi a fost mai simplu să găsim ce îi pune în valoare şi ce îi ajută să îşi exprime talentul", a spus Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici