Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri. Raportul final al medicilor legişti

Vedeta pop americană Whitney Houston ar fi murit ca urmare a absorbţiei unui amestec de droguri şi de alcool, au declarat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final, indicând faptul că cocaina a fost găsită în camera ei.

8758 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri. Raportul final al medicilor legişti

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corpul neînsufleţit al cântăreţii în vârstă de 48 ani a fost descoperit pe 11 februarie în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au susţinut medicii legişti într-un raport complet privind moartea ei, după eliberarea la sfârşitul lunii martie a unui raport preliminar.

"Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool", conform documentului de 42 de pagini în care se adauga şi faptul că nu s-au găsit indicii care să susţină posibilitatea unei crime şi că în cameră s-a găsit cocaină.

După moartea sa, în timpul Premiilor Grammy de la Staples Center din Los Angeles, figurile importante ale industriei muzicale au adus un omagiu cântăreţei, supranumite şi "Vocea".

Vedeta a dominat scena muzicii pop şi soul, în anii '80 şi '90, vânzând peste 170 de milioane de albume. La apogeul carierei sale, Houston a jucat alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992).

După o săptămână de la moartea sa, acelaşi Kevin Costner, dar şi Stevie Wonder sau Alicia Keys, şi-au adus omagiile în cadrul înmormântării care a avut loc în Newark, oraşul natal al vedetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici