Will Ferrell şi Melissa McCarthy vor primi câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Will Ferrell, Melissa McCarthy şi Seth McFarlane se numără printre celebrităţile din lumea filmului selectate pentru a primi câte o stea pe Hollywood Walk of Fame, a anunţat joi Camera de Comerţ din Hollywood, care aprobă nominalizările.

116 afișări
Imaginea articolului Will Ferrell şi Melissa McCarthy vor primi câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Melissa McCarthy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Will Ferrell, cunoscut pentru rolul principal din comediile "Anchorman", Melissa McCarthy, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, cu rolul din "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids", şi Seth McFarlane, creatorul seriei de animaţie "Family Guy, vor avea câte o stea pe Hollywood Boulevard, alături de actorii Christoph Waltz şi Daniel Radcliffe, regizorul Peter Jackson şi de câinele Snoopy, din seria de benzi desenate "Peanuts".

Lista celebrităţilor ce vor avea propria stea roz, încastrată într-o placă de mozaic, pe Walk of Fame, este completată de actorii Paul Rudd, Jennifer Garner, Amy Poehler, Jim Parsons - protagonistul din sitcomul "Teoria Big Bang" -, maestrul bucătar Bobby Flay şi James L. Brooks, producătorul serialului "The Simpsons".

Totodată, scriitorul de literatură de suspans Raymond Chandler, cunoscut pentru romanul "Rǎmas bun pentru vecie" (1953), dar şi pentru scenarii ale unor filme clasice noir, cum ar fi "Străini în tren" (1951), şi desenatorul de benzi desenate Bob Kane, ce a colaborat la crearea personajului Batman, vor primi câte o stea postumă.Will Ferrell şi

La categoria muzicală, distincţiile vor fi acordate artistului R&B Pharrell Williams, rapperului Pitbull, grupului funk-dance Kool & the Gang şi producătorului Dr. Luke, în timp ce legendarul realizator de emisiuni radio Larry Elder, născut în 1952, va primi o stea la categoria "radio".

The Hollywood Walk of Fame este dedicat celebrării personalităţilor din industria divertismentului nord-american din anul 1960. Peste 2.500 de plăci onorifice se aliniază pe o lungime de aproape doi kilometri pe Hollywood Boulevard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici