Yoda te învaţă să fii Jedi, un nou joc din universul Star Wars

  • Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge va fi lansat în luna noiembrie
  • Acţiunea din joc are loc cu sute de ani înainte de povestea din filme
  • În primul episod din serie, Temple of Darkness, eşti antrenat chiar de Yoda
86 afișări
Imaginea articolului Yoda te învaţă să fii Jedi, un nou joc din universul Star Wars

Yoda te învaţă să fii Jedi, un nou joc din universul Star Wars

Dacă eşti fan Star Wars, îţi spun încă un motiv pentru care ai de ce să fii încântat în perioada următoare. Vei putea merge în realitatea virtuală alături de Maestrul Yoda!

„Star Wars: Tales from Galaxy's Edge” este o serie de poveşti în realitatea virtuală. Prima apare în luna noiembrie şi îl are în plan pe Maestrul Yoda. Nu cel pe care îl ştii din filmele vechi, ci o versiune mult mai tânără. Cu câte sute de ani mai tânără.

Iar în prima poveste eşti chiar învăţăcelul maestrului. Primul trailer tocmai a aterizat pe net.

Aventura Star Wars în realitatea virtuală va fi disponibilă pe Oculus Quest 2. Alte poveşti din serie vor apărea anul următor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici