Ziua Internaţională a Zăpezii, sărbătorită duminică, la Buşteni

Sute de turişti sunt aşteptaţi duminică în staţiunea Buşteni, unde pe pârtia Kalinderu va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Zăpezii, iar copiii vor beneficia de lecţii de schi gratuite, echipamentul pentru schi putând fi închiriat, de asemenea, gratuit.

205 afișări
Imaginea articolului Ziua Internaţională a Zăpezii, sărbătorită duminică, la Buşteni

Ziua Internaţională a Zăpezii, sărbătorită duminică, la Buşteni (Imagine: Viorel Dudău / Mediafax Foto)

Staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei este una dintre cele 600 de staţiuni la nivel mondial care sărbătoreşte, duminică, Ziua Mondială a Zăpezii, al cărei scop este, printre altele, promovarea sporturilor de iarnă, dar şi promovarea protecţiei mediului.

La Buşteni evenimentele organizate de Ziua Mondială a Zăpezii se vor desfăşura duminică pe pârtia Kalinderu şi în parcul de distracţii de la baza acesteia, iar participanţii vor beneficia de mai multe gratuităţi. Astfel, între orele 14.00 şi 16.00 copiii vor primi lecţii gratuite de schi, asigurate de către monitori profesionişti, în acea perioadă transportul pe bandă fiind asigurat pentru cei mici. De asemenea, între orele 13.00 şi 16.00 centrul de închirieri de la pârtie nu va percepe taxă pentru echipamentul de schi.

În plus, de Ziua Mondială a Zăpezii se vor organiza pe pârtia Kalinderu concursuri de schi cu premii şi cadouri, activităţi educative şi jocuri pe zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici