130, gyémántköves arany és platina ékszert raboltak el egy temesvári boltból

Betörtek kedd reggel egy ékszerboltba Temesvár központjában, a rablóknak sikerült elvinniük egy széfet, amelyben arany és platina ékszerek voltak gyémánt kövekkel. A rendőrség még keresi az elkövetőket.

22 afișări
Imaginea articolului 130, gyémántköves arany és platina ékszert raboltak el egy temesvári boltból

130, gyémántköves arany és platina ékszert raboltak el egy temesvári boltból

A Temes megyei rendőrség berkeiből származó információink szerint a rablók a Dimitrie Cantemir utcában található ékszerüzlet főbejáratát törték fel.

Egy széfet vittek magukkal, amelyben körülbelül 130, gyémántköves arany és platina ékszert tartottak.

A hír közlésének időpontjában a rendőrség keresi az elkövetőket, és nyomozás indult azonosításuk érdekében. Az ékszerüzlet tulajdonosa a keddi nap folyamán állapítja meg az elszenvedett kár értékét.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici