Daniel Constantin: Grindeanu kényes helyzetbe kerül: kérnie kell visszahívásomat tisztségemből

Daniel Constantin miniszterelnök-helyettes hétfőn, a koalíciós ülés után úgy nyilatkozott, hogy Sorin Grindeanu kormányfő kényes helyzetbe kerül a Liberálisok és Demokraták Szövetségében (ALDE) történtek nyomán, és neki kell elküldenie Románia elnökének a visszahívásáról szóló döntést.

15 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Grindeanu kényes helyzetbe kerül: kérnie kell visszahívásomat tisztségemből

Constantin: Grindeanu kényes helyzetbe kerül: kérnie kell visszahívásomat tisztségemből (Imagine Alexandru Mihaescu / Mediafax Foto)

„A találkozón Tăriceanu társelnök úr elmondta az álláspontját, ismertette a döntést, amit szerinte az alapszabálynak megfelelően hozott meg a politikai büró. Én is elmondtam az álláspontomat. Természetesen nem akartuk kényelmetlen helyzetbe hozni a PSD-s kollégákat, hisz az ALDe berkeiben zajló dolgokról van szó” – fejtette ki Constantin a koalíció ülése után.

„A kormányfő és Dragnea elnök úr tudomásul vették. Valószínűleg az elkövetkező órákban megfogalmazzák a kérést. Grindeanu miniszterelnök úr kényes helyzetbe kerül, kérnie kell tisztségből történő visszahívásomat és leváltásomat Románia elnökétől, és megyünk tovább” – tette hozzá a politikus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici