Dragnea az ellene irányuló támadásokról: egyesek azt mondják, a SRI irányítja, mások, hogy Soros

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke vasárnap este úgy nyilatkozott, az olyan politikusok, mint Ponta, Băsescu és Daniel Constantin vagy az olyan sajtóorgánumok, mint az Evz, a B1Tv és a Hotnews által ellene intézett támadásokat egyesek szerint a SRI, mások szerint Soros irányítja

24 afișări
Imaginea articolului Dragnea az ellene irányuló támadásokról: egyesek azt mondják, a SRI irányítja, mások, hogy Soros

Dragnea az ellene irányuló támadásokról: egyesek azt mondják, a SRI irányítja, mások, hogy Soros (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

Amikor a România Tv műsorában azt kérték, kommentálja a Victor Ponta által ellene intézett, egyre gyakoribb támadásokat, Dragnea így válaszolt: „Nem csak Ponta úr részéről érkeznek. Úgy látom, van egyfajta összehangoltság. Persze, lehet véletlen egybeesés is, de Romániában már rég nem hiszünk a véletlen egybeesésekben. Hisz láttam: Victor Ponta úr, Traian Băsescu úr, olykor Daniel Constantin úr, az Evz, a B1Tv és a Hotnews, más portálok, kiadványok újságírói”.

„Ezt a csomag politikust és újságírót nagyon jól irányítják. Talán véletlen egybeesés, s talán Victor Ponta úrnak nincs köze hozzájuk. Egyesek azt mondják, hogy van, mások, hogy nincs. Úgy tűnik, azt akarják elérni, hogy sebezhető legyek a pártban és nem csak” – tette hozzá a PSD elnöke.

Azt mondja, „egyes” portáloknál „szekus hozzáállást” tapasztalt, hiszen „úgymond tényfeltárásokat közöltek, amelyekből tulajdonképpen nem derül ki semmi”.

„Egyesek azt mondják, hogy a SRI irányítja. Nehezen hinném. Mások azt mondják, hogy Soros irányítja és rendeli, akit mind támadtam, és támadni fogok, amíg ez az ország meg nem szabadul ennek az áldatlan embernek a hatásától. (…) Mások azt mondják, hogy a cél a peremnek a befolyásolása, hogy azt a látszatot keltsék, hogy rossz ember vagyok, és befolyásolják a bírák döntését. Remélem, nem így fog történni” – hangsúlyozta Dragnea.

Arra a kérdésre, hogy mi lehet ezeknek az „összehangolt” támadásoknak a tétje, így válaszolt: „Hogy nagyon meggyengítsenek”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici