Folytatja a tiltakozást a DNA előtt Liviu Pleşoianu szociáldemokrata képviselő

Második napja tiltakozik Liviu Pleşoianu szociáldemokrata párti (PSD-s) képviselő az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) székháza előtt, mert a DNA főügyésze, Laura Codruţa Kövesi nem hajlandó megjelenni a 2009-es választásokat vizsgáló bizottság előtt.

19 afișări
Imaginea articolului Folytatja a tiltakozást a DNA előtt Liviu Pleşoianu szociáldemokrata képviselő

Folytatja a tiltakozást a DNA előtt Liviu Pleşoianu szociáldemokrata képviselő

A honatya mellett többen is kimentek a tüntetésre.

Pleşoianu már tegnap bejelentette: újra kérni fogja, hogy a George Maiort, Florian Coldeát és Laura Codruţa Kövesit érintő vizsgálóbizottság az igazságszolgáltatás akadályozása miatt tegyen feljelentést a hatóságoknál.

A 2009-es elnökválasztást vizsgáló parlamenti bizottság már kétszer hívta meghallgatásra Laura Codruţa Kövesit, ám a DNA főügyésze visszautasította a meghívásokat. A bizottság felállításával párhuzamosan a legfőbb ügyészség bűnvádi eljárást indított, az ügyet azonban néhány hónapnyi nyomozás után lezárták.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici