Grindeanu: a miniszterek más utasításokkal és már kommunikációval jöttek a párttól

Sorin Grindeanu kormányfő csütörtök este a miniszterelnökkel való kommunikációját ért bírálatok kapcsán úgy nyilatkozott, a tárcavezetők „már utasításokat és más kommunikációt” kaptak a párttól.

26 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: a miniszterek más utasításokkal és már kommunikációval jöttek a párttól

Grindeanu: a miniszterek más utasításokkal és már kommunikációval jöttek a párttól

Példaként a háztartási adót hozta fel, amikor kérte, hogy ne beszéljenek erről a nyilvánosság előtt, de nem vették figyelembe.

„Egy hazugság, amire szeretnék válaszolni: azt mondta (Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt elnöke – szerk. megj.), hogy valamennyi miniszternek az volt a gondja, hogy nem tudtak velem kommunikálni, ez volt a kormány nagy gondja. (…) Kérem, képzeljék magukat ezeknek a minisztereknek a helyébe, akik Liviu Dragnea úr választott és nevezett ki. Ezért felelőtlen Dragnea úr, és ezért kell lemondania, ha a dolgok nem úgy működtek, ahogy kellett volna. Hogy dolgozzanak ezek a miniszterek, ha én egy dolgot mondtam nekik, ők meg a párttól más utasításokkal és más kommunikációval jöttek” – fejtette ki Grindeanu.

„Ott van, amikor egyesek elkezdtek kommunikálni a háztartási adóról. A kormányülésen megmondtam nekik, ezt hagyják abba, és az egyetlen, aki beszélhet, az a pénzügyminiszter, amikor elkészül az az elemzés, és amikor úgy döntünk, hogy bevezetjük ezt az intézkedést. Mi történt? Este a tévében ki volt ott… Rajzokkal, mindennel. Mit gondoljon a többi miniszter? Aznap este!” – mondta Sorin Grindeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici