Hargita megye: leállt a forgalom a 12C jelzésű főúton, miután fa dőlt az úttestre

Leállt a forgalom csütörtökön Hargita megyében a 12C jelzésű főúton, Gyilkostó település Gyergyószentmiklós felőli kijáratánál, miután az erős szél miatt egy fa az úttestre dőlt.

58 afișări
Imaginea articolului Hargita megye: leállt a forgalom a 12C jelzésű főúton, miután fa dőlt az úttestre

Hargita megye: leállt a forgalom a 12C jelzésű főúton, miután fa dőlt az úttestre

A Román Rendőrség közlekedésbiztonsági központjának tájékoztatása szerint áll a forgalom Gyilkostó Gyergyószentmiklós felőli kijáratánál, a 16-os kilométernél, mivel az erős szél az úttestre döntött egy fát.

A 12C főút 2-es kilométerénél is leállt ugyanakkor a közlekedés csütörtökön, ott is fa borult az úttestre.

Az aszfaltcsíkon körülbelül egy centiméteres a hóréteg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici