Marius Tucă Show, 2 decembrie ora 19:00. Invitaţii: pilotul militar Magdalena Aldea şi actriţa Rodica Mandache

Marius Tucă Show începe diseară la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de astăzi sunt: pilotul militar Magdalena Aldea şi actriţa Rodica Mandache.

126 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, 2 decembrie ora 19:00. Invitaţii: pilotul militar Magdalena Aldea şi actriţa Rodica Mandache

Marius Tucă Show, 2 decembrie ora 19:00. Invitaţii: pilotul militar Magdalena Aldea şi actriţa Rodica Mandache

Este printre puţinele femei-pilot din Armata Română. Am admirat-o la parada de 1 Decembrie, survolând cerul cu elicopterul IAR 330 Puma. Magdalena Aldea - o ,,mămică zburătoare” căreia îi place să scrie şi să spună poveşti. O poveste despre provocări şi satisfacţii, a cărei limită este întotdeauna cerul.

Regizorul Andrei Şerban a numit-o ,,mama teatrului” din România. Actriţa Rodica Mandache, o bucurie de om, ne spune diseară la Marius Tucă câtă cultură mai este în România de astăzi, dar şi de ce a ales să-şi trăiască toate rolurile vieţii pe meleaguri româneşti.

La Aleph News şi pe alephnews.ro: „Nici o pasăre nu are zbor prea înalt, dacă nu zboară cu aripi proprii” (William Blake)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici