Video "Marius Tucă Show” cu Ion Cristoiu: Începe să îmi scadă entuziasmul faţa de Nelu Tătaru, e tot „caţavencian" electoral

“Ultima oră”, o ediţie specială ”Marius Tucă Show”, despre ultimele noutăţi legate de epidemia de coronavirus, dar şi despre măsurile luate de autorităţi. Ion Cristioiu: Îmi este limpede că vor să folosească această criză pentru a obţine capital electoral.

6556 afișări

Duminică,  12 aprilie,  Ion Cristoiu şi Marius Tucă aduc în prim plan subiecte pe care nu vrei să le ratezi, într-o emisiune LIVE, pe mediafax.ro.

 

 Ion Cristoiu: Stiţi că am o televiziunea, am înregistrat cu Cora Muntean pe care am trimis-o in Piaţa Victoriei să filmeze parcul, m-a cuprins emoţia. Eu am momente care alternează, am momente când cred ca o sa ieşim si altele cand cred ca nu o sa ieşim. Începe să îmi scadă entuziasmul faţa de Nelu Tătaru, e tot caţavencian electroral, daca l-au pus Ministrul Sanatăţii ca sa apleam la armată nici nu trebuia sa fie doctor.

Ion Cristoiu: Avem o presă miluită care întreţine această atmosferă apocaliptică, tot ce fac ei acum este pentru a caştiga alegerile electorale. Îmi este limpede că vor să folosească această criză pentru a obţine capital electoral.

C: Potrovit ordonanţei 8 am voie sa ies să îmi cumpăr maşina, dar o carte de ce nu pot sa îmi cumpăr?

Marius Tucă: Noroc că unii dintre noi mai avem carţii prin casă, necitite

C: Eu mă pot duce până la Iaşi, nu? Poliţistul nu poate să verifice dacă am pomi fructiferi acolo.

C: Vreau sa ma duc la Găgeşti să scriu o carte, ce trec pe declaraţie?

T: Grea întrebare.

C: E un moment rar întâlnit în Istoria Romaniei acest moment cu sparanghelul, ştiam că suntem sparanghelişti dar speram că nu. Acest moment este asemănător cu alte si alte momente, cu cel în care ambasadorul american ne freca ridichea în public. De regulă se respectă un anumit protocol, această tratare în cazul sparanghel arată că cei care au facut-o de la nemţi nu vor întampina nicio problema de la preşedinte. Ei au călătorit noaptea pentru că ştiau că noaptea nu călătoreşte nimeni, daca mergeau ziua ştiau că o sa fie opriţi, a fost vazută ca o chestiune de stat.

C: Pe de o parte ni se spune că magazinele sunt închise, m-am dus între 11 si 13 în Piaţa Amzei, nu poţi să cumperi o tabletă, nu poţi să cumperi nimic, prin ordonanţă militară se dă voie să cumperi maşină, e clar că şi la sparanghel a fost un telefon.

C: Preşedintele Iohannis a avut un singur an de graţie, 2020, în anul 2021 el este pentru partenerii săi regele pe cale de a muri. Drama este în faptul că a ratat, erau toate condiţiile ca el să rămână în istoria Romaniei Klaus Iohannis cel Mare. În campania electorală el nu a avut curaj să participe la o conferinţă de presa, a avut una pe care chiar el a regizat-o.

T: Vreau să vorbim şi despre repornirea economiei. Ursula a spus că o sa staţi în casă până la sfărşitul anului, o să vă prindă şi Craciunul în casa.

C: Românii nu ştiu că fiecare zi care trece omoară economia, starea de urgenţă este cea mai buna pentru puturoşi. Ei nu ştiu că în timpul asta cresc facturile la gaze, la apa. Acum românilor nu le este greu, viaţa este frumoasă. Prelungirea stării de urgenţa este prelungirea stării de a nemunci.

T: Cu fiecare zi in care moare economia, mor si romanii.

E criminal să nu începi de până acum repornirea economiei. Nu ne va plăti nimeni facturile la apa, la internet.

C: Puteau să lucreze în agricultură, stiţi câtă nevoie de forţa de muncă este în agricultura?

T: Puterea este acum la Cîţu, la Tătaru, la ala de la agricultură, ştiţi cine este Ministrul Agriculturii?

C: Totul porneşte de la iluzia dată romanului că poate sa stea acasă. Statul nu are cum să rezolve tot. Toată populaţia Romaniei ar trebui să iasa în stradă să ceară să meargă la muncă.Ar trebui sa fie o presiune a opiniei publice, vrem să muncim, nu să ieşim din casa. Autorităţile spun că o să avem bani, ei promit ca românul va sta cu fundul pe cuptor până la sfârşitul anului şi vor veni banii, nu au de unde să vină banii.

C: România nu avea voie ca toate statele membrele UE să dea ajutor de stat la IMM-uri aşa că a făcut o solicitare la UE ca să dea aceşti bani din banii noştri. Aia 500 de miliarde sunt pentru zona euro, spuneţi-le celor de la divizia presă ca nu suntem atât de proşti.

T: Toate statele nordice vorbesc despre deschidere, despre mers la muncă, respectânt toate regulile.

C: Toate cercetările arată că anul asta va fi unul al turismului intern în toate ţările lumii. Bugetarii vor fi primii raşi, nu mai sunt bani, ar trebui să înceapă să muncească cât de cât.

C: Trebuie amânate alegerile parlamentare şi locale, printr-o voinţă publică, să le punem la începutul anului viitor. Cei de la PNL vor fi primele victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici