VIDEO „Marius Tucă Show”, emisiunea din 2 august. Valentin Stan, la Aleph News

Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de luni – profesorul Valentin Stan.

1798 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Marius Tucă Show”, emisiunea din 2 august. Valentin Stan, la Aleph News

Mai e o clipire de ochi până la toamnă. Aşteptăm să numărăm bobocii. Şi dozele de vaccin. Şi urşii ucişi. Acum cu legea în mână. Economia lu’ Cîţu o mai bubui şi de la toamnă încolo?

Răspunde Stan la toate şi întrebat şi neîntrebat.

De la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro, Marius Tucă Show.

„Este doar începutul. Ştiu că putem mai mult şi mai repede” – Florin Cîţu, premier al României, referindu-se la creşteri peste creşteri ale economie ţării sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici