VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro, cu actorul Lari Giorgescu, avocatul Dan Chitic şi co-preşedintele AUR, George Simion. Emisiunea din 8 iunie

Imaginează-ţi! Terminase Liceul Economic şi intrase la Facultatea de Inginerie a Mediului, dar, într-o zi, i s-a pus pata şi a zis ca vrea să încerce, o singură dată, la Teatru.

120 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro, cu actorul Lari Giorgescu, avocatul Dan Chitic şi co-preşedintele AUR, George Simion. Emisiunea din 8 iunie

Şi, cum a intrat el, aşa, în sala de examen, nu-ţi zic că s-apucă să le zică pă ţâgăneşte, aşa, mişto, şucar, bengos, adevărat, şi nu orice, ci, tan-tane, acea depresivă de "Plumb" a lui Bacovia! Înainte de examen, stabilise el, aşa, cu sine însuşi, că, dacă intră la Teatru dintr-o singură încercare, atunci teatrul e pentru el. Şi, cum e vorba aia, poftim de unde sare iepurele! Ne trezirăm cu Lari Giorgescu pă scenă! Hai, tetrailes bahtalo şi, vorba aia din bătrâni, bahto, delo, delo! Vino diseară la Marius Tucă Show să-l vezi pe unul dintre cei mai versatili actori ai timpurilor noastre: Lari Giorgescu!

Pentru că masei îi place să pună etichete, masa i-a pus mai multe etichete şi avocatului Dan Chitic. Şi asta pentru că omul are acest defect: să-şi pună nişte întrebări normale, să nu ia de bună, aşa, pe nemestecate, ce spun unii şi alţii, mai ales cei cu funcţii de autoritate. Din acest motiv, este considerat un controversat. Vine diseară la Marius Tucă Show pentru cea mai onestă discuţie care poate exista în mediul online şi pe cablu! Despre manipularea in situaţii de criză ca cea prin care am trecut, despre tentaţia Puterii de a acapara vieţi.

Co-preşedintele AUR, George Simion, vine în studio la cel mai dur realizator de radio, televiziune şi presă scrisă, ca să-ţi zică despre adversităţi şi intrigi politice în Parlament.

Marius Tucă Show începe zilnic de luni-vineri, de la 19.00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Există situaţii în care, dacă nu ţi-ai pierdut mintea, înseamnă că nu ai avut nimic de pierdut" (Gotthold Lessing, scriitor şi filosof german).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici