ANM: Prognoză speciala pentru Bucuresti, averse şi vijelii

  • Prognnoză specială pentru Bucureşti până mâine la ora 22:00
  • Averse, vijelii şi grindină vine după-amiaza
  • Astăzi vor fi 27 de grade, iar mâine 26
4158 afișări
Imaginea articolului ANM: Prognoză speciala pentru Bucuresti, averse şi vijelii

Prognoza speciala pentru Bucuresti

ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti valabilă de azi de la ora 12:00 şi până mâine la ora 22:00. Azi, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare spre seară gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi se va manifesta prin înnorări accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil vijelie, averse slabe şi descărcări electrice. Temperatura maximă va fi 26...27 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade. 

Şi mâine vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele amiezii când probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intesificări ale vântului va fi în creştere. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza zilnic prezentele informaţii meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici