Cum va fi vremea până miercuri dimineaţa. Anunţul meteorologilor

  • Meteorologii au emis, luni seara, o avertizare de instabilitate atmosferică
  • Se anunţă ploi torenţiale, vânt puternic dar şi vijelii în mai multe regiuni din ţară
  • Atenţionarea este valabilă în intervalul 21 iulie, ora 12:00 – 22 iulie, ora 10:00
3137 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea până miercuri dimineaţa. Anunţul meteorologilor

Anunţul meteorologilor FOTO Adriana Neagoe/ Mediafax

Vremea continuă să se răcorească iar ploile nu ne dau încă pace. În intervalul 21 iulie, ora 12:00 – 22 iulie, ora 10:00, Autoritatea Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că se va semnala instabilitate atmosferică accentuată dar în areale scurte de timp.
 
„În intervalul menţionat, în regiunile nordice, centrale şi în zona de munte instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină”, transmite ANM. 
 
Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 30...35 l/mp.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici