Informare ANM: Ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării, până joi seara

  • Meteorologii anunţă ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării, până joi seara.
  • În Capitală vine o răcire bruscă a vremii, urmată de o uşoară creştere a temperaturilor.
570 afișări
Imaginea articolului Informare ANM: Ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării, până joi seara

Informare ANM: Ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării, până joi seara

Confor unei informări emise de ANM, în intervalul marţi ora 10.00 - joi, ora 20.00, temporar vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare în nordul şi centrul Moldovei şi mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul şi estul Transilvaniei.

În Carpaţii Orientali şi Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) şi se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40...50 km/h în estul, sud-estul ţării şi la munte, iar încursul zilei de marţi şi în vest.

În Bucureşti, de marţi până miercuri dimineaţă, vremea se va răci semnificativ, astfel că valorile termice diurne se vor situa sub normele perioadei. Cerul va avea înnorări mai ales ziua, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade.

De miercuri până joi, valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua anterioară şi se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi posibile ploi de scurtă durată mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

Joi, valorile de temperatură se vor menţine apropiate de cele specifice în ultima decadă a lunii martie, cu o maximă de 11...12 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici