Inundaţii la Valencia: oamenii au rămas blocaţi în maşini, aeroportul s-a închis

Autorităţile spaniole au fost nevoite să intrevină de urgenţă după ce inundaţiile au lovit oraşul Valencia.

566 afișări
Imaginea articolului Inundaţii la Valencia: oamenii au rămas blocaţi în maşini, aeroportul s-a închis

Inundaţii la Valencia: oamenii au rămas blocaţi în maşini, aeroportul s-a închis

Pompierii au fost nevoiţi să salveze oamenii care au rămas blocaţi în maşini şi case după ce ploile abundente au provocat inundaţii în Valencia, Spania.

Populara destinaţie de vacanţă s-a confruntat cu perturbări în ceea ce priveşte călătoriile, aeroportul fiind nevoit să se închidă temporar, iar trenurile au fost oprite, potrivit BBC.

Nu este pentru prima dată în acest an când regiunea din estul Spaniei este inundată. În luna mai, în zonă s-au înregistrat precipitaţii în cantităţi record.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
valencia,
inundaţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici