METEO  "Plouă cu Soare" în Bucureşti. Cum va fi vremea în capitală până la Paşte?

  • Cum va fi, pe scurt, vremea în Săptămâna Mare:
  • Joia Mare - cald, dar înnorat
  • Vinerea Mare - Cald
  • Sâmbăta Mare - Ploi şi scădere de temperatură
  • Paşte - Ploi
370 afișări
Imaginea articolului "Plouă cu Soare" în Bucureşti. Cum va fi vremea în capitală până la Paşte?

Bucureştenii se pot bucura de o vreme calmă joi, cu cer senin sau parţial noros şi temperaturi care vor ajunge până la 19 de grade Celsius. 

Vântul va fi moderat, cu rafale de până la 13 de kilometri pe oră.

Vremea se va menţine caldă şi în Vinerea Mare, când temperatura va creşte la 23 de grade Celsius. 

Dar vremea se va schimba de sâmbătă, când vor fi averse sporadice şi o scădere a temperaturii la 19 grade Celsius. Umiditatea va creşte şi ea, ajungând la 58% sâmbătă.  

Duminică, de Paşte, vremea va fi ploioasă, cu 80 % să fie precipitaţii şi cu temperaturi în jur de 18 grade Celsius, potrivit Weather.com

Bucureştenii care au  planuri pentru sfârşitul săptămânii trebuie să aibă umbrela şi haine mai groase la îndemână.

Paşte fericit! 🐣

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici