Video Prognoza meteo. De joi revine primăvara, dar vântul sulfă în continuare tare

  • De mâine vremea se încălzeşte, dar vântul puternic nu te lasă să simţi asta
  • Vineri maximele pornesc de la 9 grade şi se orpesc la 19
  • De sâmbătă vântul se linişteşte şi vremea devine plăcută
428 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează încă o noapte rece în toată ţara, cu ploi prin sud şi ninsori pe la munte. Vântul continuă să sufle cu putere în sud-est şi pe arii restrânse în rest, iar la munte, în special pe creste, rafalele vor depăşi 80 km/h, respectiv 90...110 în vestul Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, spulberând puternic zăpada. Temperaturile minime pornesc de la  -9 grade în estul Transilvaniei şi se opresc la 5 grade pe litoral.

Mâine vremea se încălzeşte, dar nu o să simţi asta, pentru că vântul o să sufle în continuare cu putere. Prin sud mai plouă uşor, iar la munte nu sunt excluşi doi-trei fulgi de zăpadă. Vântul va sufla cu 55 şi 65 km/h, local în sud-est şi pe arii restrânse în rest, iar la munte, în special pe creste, rafalele vor depăşi 80 km/h, respectiv 90...110 în vestul Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, spulberând puternic zăpada. Izolat se va forma gheţuş. Maxime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade.

Vineri vreme şi mai caldă, cu maxime ce ajung până la 19 grade. Ceva nori apar doar prin sud, iar vântul continuă să sufle cu putere în Muntenia, pe litoral, la munte şi prin Banat. Dimineaţa e posibil să fie ceaţă prin nord şi depresiuni.

Sâmbătă tot vreme caldă, dar nu uita că nu trebuie să ieşi la plimbare. Maximele pornesc de la 10 grade şi se opresc la 18, soarele se vede printre nori, iar ploile sunt posibile doar izolat. Vântul se mai domoleşte.


Prognoza pentru Bucureşti


În Bucureşti ai parte de încă o noapte cu vânt puternic şi cel mult 2 grade în termometre.

Să ştii că şi mâine ai parte de vânt puternic, chiar dacă se mai încălzeşte. Apare şi soarele şi la amiază sunt în jur de 13 grade.

Vineri tot vânt care suflă cu putere, mai puţini nori şi cam 16 grade. Sâmbătă vântul se potoleşte, soarele se vede printre nori şi maxima urcă până la 17 grade. Deşi sunt veşti bune, încearcă să nu ieşi la plimbare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici