Prognoza METEO. Vreme rece, cu vânt şi ploi până în weekend

  • Vremea o să fie rece în toată ţara, cel puţin până vineri
  • Vântul o să sufle cu putere în toată ţara, dar cel mai tare în zona de munte
  • La munte o să fie viscol, iar în restul ţării plouă
433 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO. Vreme rece, cu vânt şi ploi până în weekend

Prognoza meteo. Vremea rece, cu vânt şi ploi până în weekend

Prognoza pentru ţară

Începi noaptea cu ploi în vest, nord-vest şi centru, iar până dimineaţă nu scapi de ele nici în restul ţării. La munte ploile de peste noapte se transformă în lapoviţă şi ninsoare. Se adună cantităţi importante de apă, iar vântul o să sufle cu putere în aproape toată ţara. Minimele vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade.

Mâine ai parte de vreme rece în cam toată ţara, iar în jumătatea de nord, ploile te însoţesc toată ziua. Aversele vin şi prin sud-est, dar şi prin restul ţării. Aşteaptă-te la cantităţi importante de apă, dar şi la vânt puternic mai ales în timpul ploilor.  La munte va ninge, iar vântul puternic aduce viscolul. Maximele pornesc de la 9 grade şi se opresc la 18 grade.

Şi joi o să fie frig, mai ales în jumătatea nordică a ţării, dar nici în rest nu o să fie prea plăcut. În nord, centru, est şi în sud-est, o să mai plouă, iar la munte continuă ninsorile.Vântul nu slăbeşte în intensitate şi o să sufle cel mai tare la munte, 110-120 km/h. În restul ţării vitezele vântului ajung până la 55-65 km/h. Maximele vor fi cuprinse între 12  şi 20 de grade.

Vineri vremea revine la sentimente mai bune. Se încălzeşte uşor şi ploile se răresc. Soarele e din ce în ce mai prezent şi doar prin estul ţării, în a doua parte a zilei, aşteaptă-te la ploi slabe. Vântul însă nu se linişteşte. Maximele pornesc de la 13 grade şi se opresc la 22.  

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte cu ceva nori şi şanse de ploi slabe. Vântul nu prinde putere, iar termometrele vor indica în jur de 10 grade.

Mâine vremea nu o să fie prea plăcută. Nori peste zi, ploi slabe, vânt puternic şi în jur de 18 grade.

Nici joi vremea nu dă semne de schimbare. O să fie tot frig, cam 18 grade, norii nu te părăsesc şi vântul o să sufle în continuare cu putere.

Vineri însă ai motive să zâmbeşti. Norii se mai risipesc, vântul se linişteşte şi o să fie în jur de 20 de grade.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici