Video Prognoza meteo. Vremea împarte ţara în două, iar în a doua zi de Paşte se răceşte

  • Mâine o să fie foarte cald în sudul ţării, 28 de grade în Oltenia
  • În noaptea de Înviere plouă doar izolat şi vor fi între 3 şi 13
  • De duminică vremea se răceşte şi în sud, şi devine rece
  • Luni, rece peste tot în ţară, cu maxime curpinse între 11 şi 18 grade
6183 afișări

Prognoza pentru ţara

Urmează o noapte cu ceva nori prin nord şi nord-est, unde sunt şi şanse să plouă slab. Minimele pornesc de la zero grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi se opresc la 12 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Mâine ai parte de vreme caldă peste tot în ţară, iar în sud şi sud-vest maximele sunt chiar şi cu 10 grade peste cele normale. Aşadar termometrele vor indica între 14 grade pe litoral şi 28 de grade în Oltenia. Vară în toată regula! Ceva mai mulţi nori se adună la deal şi la munte, unde după-amiaza vin aversele cu tunete, fulgere şi vânt. În noaptea de Înviere ploile vin şi în regiunile sud-estice, iar minimele vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

În prima zi de Paşte vreme se răceşte în jumătatea de nord a ţării, unde o să şi plouă. În sudul ţării însă, continuă să fie cald şi aversele de vară cu tunete şi vânt vin după-amiaza. Sunt şase să se adune o cantitate mare de apă şi nu sunt excluse vijeliile şi grindina. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 12...14 grade în nordul ţării şi cam 27 de grade în extremitatea de sud.

A doua zi de Paşte vine cu vreme mai rece decât până acum şi în jumătatea de sud, astfel că o să fie rece în toată ţara. Vor fi maxime de 11 grade în nordul Moldovei şi cel 18 grade în Banat. Norii se înmulţesc în sud unde va fi ploua, slab, iar la munte ai parte de lapoviţă.  Vântul va sufla cu putere, din când în când, în est şi sud-est. 

Prognoza pentru Bucureşti

În Bucureşti urmează o noapte senină şi caldă cu 11 grade Celsius.

Mâine o să fie frumos şi cald, ca într-o zi de vară. Vor fi cam 25 de grade, iar norii se adună doar în noaptea de Înviere, când o să fie în jur de 9 grade.

Duminică tot vreme ca de vară: 26 de grade, posibil averse, descărcari electrice şi vânt în timpul ploilor.

A doua zi de Paşte vine cu vreme rece şi mulţi nori. Nu o să plouă, dar mercurul din termometre se opreşte la 16 grade.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici