A murit Ion Stan, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa

Fostul preşedinte al PSD, Dâmboviţa, Ion Stan, a murit la vârsta de 63 de ani. Actualul lider al organizaţiei social-democrate Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a transmis, vineri pe Facebook, un mesaj de condoleanţe familiei.

857 afișări
Imaginea articolului A murit Ion Stan, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa

A murit Ion Stan, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa

"Am aflat cu multă amărăciune de trecerea la cele veşnice a domnului Ion Stan, fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI şi preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani. Cuvintele sunt prea puţine şi prea sărace când vine vorba de personalitatea atât de marcantă a unui om care a lăsat multe fapte bune în urma sa. A făcut bine multor semeni, a ajutat comunităţi întregi şi a crezut întotdeauna într-un ţel superior trecerii prin această lume. De numele său se leagă proiecte majore de investiţii din judeţul Dâmboviţa în infrastructura de drumuri, apă, canalizare, înfiinţarea unor localităţi, etc.", a scris senatorul PSD, Adrian Ţuţuianu, vineri într-o postare pe Facebook.

Acesta a adăugat că este foarte îndurerat de pierderea colegului său şi că mai avea 10 zile până ar fi împlinit vârsta de 63 de ani.

"A fost un credincios devotat al Bisericii Ortodoxe Române, numeroase lăcaşuri de cult bucurându-se de sprijinul său direct. Cu titlu de referinţă rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, readusă la viaţă prin strădania aceluiaşi suflet neobosit. Ştiam că are mai multe probleme de sănătate care, din păcate, au fost complicate în ultima perioadă de o sentinţă dureroasă şi profund nedreaptă. Şi, chiar dacă ultimii ani ne-au îndepărtat oarecum, respectul şi preţuirea au rămas neatinse. E foarte dureroasă, pentru mine, această pierdere. Peste 10 zile, ar fi împlinit 63 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în veşnicie!", a completat Ţuţuianu.

Ion Stan a avut, începând cu anul 2000, patru mandate consecutive de deputat, fiind în trei dintre aceste mandate vicepreşedinte sau secretar al Comisiei de control SRI. Potrivit CV-ului afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Stan s-a născut pe 13 august 1955 în comuna Nucet, Dâmboviţa. În 1996 a fost prefect al judeţului Dâmboviţa. În 2002 a absolvit Colegiul Superior de Siguranţă Naţională, iar în anul 2003 Colegiul Naţional de Apărare.

Între anii 1996 şi 2012, Ion Stan a fost preşedinteţe organizaţiei PSD Dâmboviţa, iar între anii 2006-2010 a fost vicepreşedinte al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici