Achiziţii în masă făcute de AUR. În partid a fost cooptat expertul criticat de Ciolacu

1391 afișări
Imaginea articolului Achiziţii în masă făcute de AUR. În partid a fost cooptat expertul criticat de Ciolacu

Achiziţii în masă făcute de AUR. În partid a fost cooptat expertul criticat de Ciolacu

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia, Ilan Laufer şi Muhammad Murad s-au înscris în AUR. Preşedintele formaţiunii politice, George Simion, susţine că l-a „racolat” şi pe Sorin Constantinescu, expert în jocuri de noroc despre care premierul Maricel Ciolacu a declarat recent că l-a şantajat.

Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă.

Contactat de Playresponsibly, Sorin Constantinescu susţine că nu are carnet de partid. „Am fost la conferinţa de presă şi m-au văzut ziariştii. Dar nu am intrat în partid. Au fost şi foşti sportivi, actori... Este vorba despre o coaliţie de mai multe partide şi de oameni. Polul suveranist”, a comentat, pentru sursa citată, Sorin Constantinescu, văzut de mulţi viitor preşedinte la ONJN din partea AUR, după alegerile de anul viitor.

Simion i-a salutat venirea

„Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic.

În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a afirmat George Simion, în conferinţă.

Liderul AUR a adăugat: „În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Mă bucur că după oameni cu adevărat importanţi pentru mişcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură şi domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat şi de către mediul de afaceri, şi de către tineri, un segment de electorat la care nu am reuşit până acum să ne adresăm cum trebuie”, a mai zis liderul AUR.

În trecut, Constantinescu, fost consilier al ex-premierului liberal Ludovic Orban, a recunoscut că a dat curs unei invitaţii de a ţine o conferinţă unor tineri înrolaţi în AUR, la Şcoala de Vară a partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici