Adrian Sanda (PSD) preia din nou conducerea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari

Revoluţionarul timişorean Adrian Sanda, membru social-democrat şi responsabil cu asociaţiile de revoluţionari din partea PSD, a fost numit de premierul Victor Ponta la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

1418 afișări
Imaginea articolului Adrian Sanda (PSD) preia din nou conducerea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari

Adrian Sanda (PSD) preia din nou conducerea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

El va prelua postul de la cântăreţul Victor Socaciu (PSD), numit de Guvern consul general la Montreal.

Adrian Sanda a mai condus SSPR în Guvernul Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici