Afişe în maghiară cu Băsescu şi Antonescu, postate în Covasna

Organizaţiile judeţene ale PDL şi PNL din Covasna au tipărit şi au postat, în ultimele zile, mii de afişe în limba maghiară cu candidaţii acestor formaţiuni la Preşedinţie, respectiv Traian Băsescu şi Crin Antonescu.

37 afișări
Imaginea articolului Afişe în maghiară cu Băsescu şi Antonescu, postate în Covasna

Afişe în maghiară cu Băsescu şi Antonescu, postate în Covasna (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu, care este şeful de campanie al lui Traian Băsescu în Covasna, a declarat, luni, că în judeţele Covasna şi Harghita au fost tipărite zeci de mii de afişe electorale în limba maghiară care îl reprezintă pe candidatul Traian Băsescu, alături de mesajul "Egy mindenkiert", respectiv "Unul pentru toţi".

Potrivit sursei citate, campania în limba maghiară pentru Traian Băsescu a fost realizată pe plan local de organizaţia judeţeană a partidului, Manolăchescu susţinând că PDL Covasna a spus de mai multe ori că se adresează tuturor cetăţenilor din zonă, indiferent de naţionalitate.

Manolăchescu a afirmat, de asemenea, că au fost realizate şi mai multe bannere electorale în limba maghiară.

Şi PNL Covasna a tipărit mai multe afişe electorale în limbile română şi maghiară cu titlul "Noi alegem".

La rândul său, preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, care este managerul de campanie al lui Crin Antonescu în Covasna, a declarat că pe aceste afişe bilingve apar cetăţeni din Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna, români şi maghiari deopotrivă, care astfel îşi declară, în mod deschis, susţinerea faţă de candidatul liberal.

Potrivit sursei citate, mesajul acestor afişe ar fi: "oameni care garantează pentru Crin Antonescu".

Mădălin Guruianu consideră că în Sfântu Gheorghe candidatul PNL are şanse reale ca să se claseze, în primul tur, pe locul al doilea, după candidatul UDMR, Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici