ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaraţia de avere a lui Vlad Nistor, candidat USL la Senat în Bucureşti

Profesorul universitar Vlad Nistor, candidat USL din partea PNL pentru un post de senator într-un colegiu din Bucureşti, deţine, integral sau parţial, opt apartamente, o casă de vacanţă şi un spaţiu comercial în Bucureşti, Constanţa sau Buşteni, potrivit declaraţiei de avere depuse la BEM.

535 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaraţia de avere a lui Vlad Nistor, candidat USL la Senat în Bucureşti

Vlad Nistor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conform declaraţiei de avere obţinute de MEDIAFAX, dintre aceste imobile, doar casa de vacanţă a fost construită, iar un apartament a fost cumpărat în proporţie de 50%, restul imobilelor provenind din moşteniri sau retrocedări.

Astfel, Nistor deţine în Bucureşti, ca titular, două apartamente, unul de 200 de metri pătraţi şi altul de 60 de metri pătraţi, provenite din retrocedare, partaj voluntar sau cumpărare.

La Buşteni are, în co-proprietate cu soţia, o casă de vacanţă de 120 de metri pătraţi.

În Constanţa deţine o cotă parte de 7/8 dintr-un apartament de 220 de metri pătraţi, o cotă de 7/24 dintr-un apartament de 220 de metri pătraţi, o cotă de 7/8 dintr-un apartament de 56 de metri pătraţi, o cotă de 7/24 dintr-un apartament de 76 de metri pătraţi, o cotă de 7/8 dintr-un apartament de 133 de metri pătraţi, o cotă de 7/24 dintr-un spaţiu comercial de 200 de metri pătraţi şi o cotă de 3/16 dintr-un apartament de 80 de metri pătraţi.

Toate imobilele din Constanţa la care Nistor deţine cote-părţi sunt situate pe aceeaşi stradă.

El mai deţine o cotă de 7/8 dintr-un teren de 50 de hectare în Tulcea provenit dintr-o moştenire/retrocedare, dar şi o cotă de 7/32 dintr-un teren intravilan de 850 de metri pătraţi, având aceeaşi provenienţă.

Nistor are un autoturism Mitsubishi Lancer, cumpărat în 2011.

El deţine obiecte de artă neevaluate de specialişti, cele mai multe moştenite după moartea tatălui şi apoi a mătuşii, estimate la 40.000 de Euro.

Nistor are două carduri de credit, unul în valoare de 18.000 lei şi altul în valoare de 20.000 lei, emise de Banca Transilvania şi Bancpost.

Nistor nu menţionează în declaraţia de avere plasamente, investiţii sau datorii.

El a încasat, în ultimul an fiscal, un venit de 140.506 lei de la Universitatea Bucureşti, în calitate de profesor universitar şi manager proiect.

Nistor a obţinut, totodată, în ultimul an fiscal, 73.093 de lei de la B1 Tv şi 20.453 de lei de la Ed. Evenimentul şi Capital, cu ambele instituţii având încheiate contracte de drepturi de autor.

Vlad Nistor a obţinut, din arendă, 30.000 de lei, iar soţia a avut un venit de 7.800 de lei, reprezentând pensie de boală.

Nistor este asociat unic al Inevitabil Media SRL, a cărei activitate este suspendată, şi deţine 20% din Grupul de Studii, Prognoze şi tendinţe, care are, de asemenea, activitatea suspendată.

Nistor este preşedintele Institutului liberal I.C. Brătianu, el fiind, totodată, membru fondator al Asociaţiei profesorilor de istorie şi al Asociaţiei profesioniştilor în comunicare politică, fiind şi membru al Societăţii de studii clasice.

PAGINA 1

PAGINA 2

PAGINA 3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici