ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Gheorghe Neţoiu, candidat PPDD pentru un loc de deputat în Dolj

Omul de afaceri Gheorghe Neţoiu este cel mai bogat candidat din Dolj, având, conform declaraţiei de avere, zece locuinţe, între care şase vile, opt terenuri, unul având peste 72.000 de metri pătraţi, cinci maşini, dar şi acţiuni la patru societăţi, în valoare de peste 650.000 de lei.

267 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Gheorghe Neţoiu, candidat PPDD pentru un loc de deputat în Dolj

Gheorghe Neţoiu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit declaraţiei de avere depuse la Biroul Electoral Judeţean Dolj, Gheorghe Neţoiu, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor, are opt terenuri, între care cinci în intravilan şi trei agricole, acestea din urmă având suprafeţe de 72.500 de metri pătraţi, 52.500 metri pătraţi şi 6.000 metri pătraţi.

Neţoiu mai are un apartament, şase vile, două case de locuit şi o casă de vacanţă de 1.468 de metri pătraţi. El mai are şi cinci autoturisme: un BMW X5 din anul 2000, un Porsche din anul 2006, un Mercedes Benz S 500 din anul 1999, un BMW 850-IE 31 din anul 1991 şi o Dacia 1300 din anul 2004.

Neţoiu a menţionat în declaraţia de avere şi două ceasuri scumpe, de câte 10.000 de euro. Astfel, el are un Rolex dobândit în anul 2006 şi un Fram MULER cumpărat în anul 2002.

El are trei conturi la bănci, de un milion de lei, de 90.000 de dolari şi de 100.000 de euro.

Neţoiu este acţionar la patru societăţi comerciale, unde are acţiuni în valoare de peste 650.000 de lei. Cele patru firme sunt: SC East Way Spedition, SC Agricola East Way Distribution, SC Doi Cocoşi şi SC Inter Pro Sport, la aceasta având acţiuni de 590.000 de lei.

El a obţinut anul trecut 14.448 de lei, reprezentând salariul pe care acesta îl încasează din funcţia de jurist pe care o are la societatea comercială Vincon Distribution SRL.

Gheorghe Neţoiu candidează pentru alegerile parlamentare din acest an pe listele Partidului Poporului pentru Colegiul 1 de la Camera Deputaţilor şi şi-a depus dosarul în ultima zi de depunere a candidaturilor, 30 octombrie.

DECLARAŢIA DE AVERE A LUI GHEORGHE NEŢOIU PAGINA 1

DECLARAŢIA DE AVERE A LUI GHEORGHE NEŢOIU PAGINA 2

DECLARAŢIA DE AVERE A LUI GHEORGHE NEŢOIU PAGINA 3

DECLARAŢIA DE AVERE A LUI GHEORGHE NEŢOIU PAGINA 4

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici