ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Nicolae Alexandri, candidat PNL într-un colegiu din Prahova

Directorul general al Conpet SA, Nicolae Alexandri, candidat PNL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Prahova, are o casă, două maşini şi raportează un venit lunar de 4.693 lei ca director al companiei care deţine şi operează sistemul naţional de transport al ţiţeiului.

606 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Nicolae Alexandri, candidat PNL într-un colegiu din Prahova

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Nicolae Alexandri, candidat PNL într-un colegiu din Prahova (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Nicolae Alexandri este preşedintele PNL Ploieşti şi candidează într-un colegiu de deputat considerat fief al PNL în judeţul Prahova.

Conform declaraţiei sale de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean, Nicolae Alexandri deţine, împreună cu soţia, o casă de 105 metri pătraţi cu 648 metri pătraţi de teren într-un cartier de la periferia Ploieştiului, un autoturism Audi A4 fabricat în 2008 şi un Volkswagen Polo din 2006.

Directorul general al Conpet nu are bijuterii, nici active financiare, nici investiţii şi nici datorii.

Anul trecut, Nicolae a câştigat 55.424 lei ca director tehnic al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, instituţie publică al cărei rol este acela de a superviza activitatea operatorilor de servicii publice în municipiu.

În declaraţia de interese depusă la dosarul de candidatură, Nicolae Alexandri arată că, în calitate de director general al Conpet, are un salariu lunar de 4.693 lei, la care se adaugă 47 lei pentru fiecare şedinţă a Consiliului de Administraţie al Conpet, în care Nicolae este membru.

În plus, candidatul liberal este membru al Comitetului de coordonare al SC Apa Nova SA Ploieşti, operatorul care asigură alimentarea cu apă. În această calitate Nicolae Alexandri are o indemnizaţie de 554 lei pe şedinţă. 

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici